Account verwijderen
Je kunt je UASI-account op elk moment verwijderen. Hier lees je hoe, en wat er met je gegevens gebeurt.
In de app (snelst)
- Log in in de UASI-app of op uasi.nl.
- Ga naar Meer (je initialen rechtsboven) → Account en privacy.
- Kies Account verwijderen, typ VERWIJDER en bevestig met je pincode (of je wachtwoord als je geen pincode hebt).
Je account wordt dan direct verwijderd en je wordt uitgelogd.
Wat er gebeurt
- Wordt verwijderd: je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord), je toegang tot de zaak of zaken waar je lid van bent, je rechten en je pushmeldingen op je toestellen.
- Blijft bij je werkgever: gegevens die je werkgever wettelijk moet bewaren of nodig heeft voor de administratie, zoals gewerkte uren, roosters, verlof, loon- en contractgegevens. Die zijn van je werkgever, niet van je account. Wil je die laten inzien, aanpassen of verwijderen, vraag het dan aan je werkgever.
- Ben je hoofdgebruiker van een zaak? Draag die rol dan eerst over aan een collega via Instellingen → Rollen & rechten. Wil je de hele zaak opzeggen, mail dan hello@uasi.nl.
- Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt. Wil je later weer meedoen, dan kan je werkgever je opnieuw uitnodigen.
Kun je niet meer inloggen?
Vul hieronder het e-mailadres van je account in. We vragen je per mail om te bevestigen dat het verzoek van jou komt en verwijderen je account daarna binnen 30 dagen.
Je kunt je verzoek ook mailen naar hello@uasi.nl. Meer over je gegevens lees je in de privacyverklaring.